appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Zou zo mooi zijn als Jakobsen meteen wint'

Bureau Sport
vrijdag 9 april 2021 | BNNVARA | Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra nemen zoals elke vrijdag het sportnieuws weer door voor Bureau Sport en natuurlijk gaat het over Ajax - AS Roma.

Frank heeft vooral medelijden met de blunderende doelman Kjell Scherpen, maar Erik niet. "Het is gewoon een dikke blunder van een keeper die niet goed genoeg is."

De mannen zijn verheugd dat Fabio Jakobsen dit weekend zijn rentree maakt in de Ronde van Turkije. Frank: "Die gaat gewoon winnen. Dat zou toch mooi zijn."

Mathieu van der Poel moet ook nog even genoemd worden, want dat is goed voor de views. "Hij vindt olympisch goud in het mountainbiken misschien wel mooier dan Parijs-Roubaix. Dat vind ik best erg ja."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1