appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Succesvolle rentree basketballers Donar

Orange Pictures
zondag 10 januari 2021 | NOS | Roy van den Busken

Er is weer zaalsport in Nederland. De basketbalcompetitie is begonnen. De eerste wedstrijd werd gewonnen door Donar uit Groningen, met 82-55 van Landstede Hammers uit Zwolle. 

Succesvolle rentree basketballers Donar

De bond verwacht voor de zomer een halve competitie te kunnen spelen. Het niveau was bij de eerste wedstrijd in het begin nog wat roestig. Dat komt ook omdat de spelers pas vanaf half december konden trainen. Het basketbal is de eerste zaalsport die weer start na de coronapauze. 

In het tweede kwart keerde alles langzaam in het voordeel van Donar. Uiteindelijk wonnen de Groningers met een ruim verschil.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1