appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Suzanne Schulting moet lekker ieder weekend schaatsen'

BNNVARA
maandag 4 januari 2021 | BNNVARA | Redactie BVSC Twitter

Als Suzanne Schulting ergens start wil ze meedoen om de medailles, maar 'wat is wijsheid', vraagt zij zich af. Want ze heeft zich voor zoveel grote wedstrijden gekwalificeerd: gaat ze aan alles meedoen? Voor Erben Wennemars is daar maar één antwoord op: Natuurlijk doet ze mee", zegt hij in B.V.S.C.

Als er iemand sinds november niet heeft stilgezeten, dan is het wel Suzanne Schulting. Achtereenvolgens kwam zij uit op de het NK sprint (langebaan), de Invitation Cup (shorttrack), de NK afstanden (shorttrack), het WK-kwalificatietoernooi (langebaan) en afgelopen weekend het NK allround (shorttrack).

Ieder weekend aan de bak

Dat deed ze niet zonder succes want Schulting mag starten op het EK sprint (16-17 januari in Heerenveen), de EK shorttrack (22-24 januari in Gdansk), de WK afstanden (11-14 februari in Thialf) en de WK shorttrack (5-7 maart in Dordrecht). 

"Ieder weekend kan ze gewoon racen", zegt Wennemars. "Ik zou ook gewoon zeggen, doe gewoon lekker mee. Wij willen je gewoon graag ieder weekend zien schaatsen."

Meer van B.V.S.C.?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1