Sport
EONOS

PSV bekroont knappe comeback, Feyenoord knokt zich naar punt

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. PSV bekroont knappe comeback, Feyenoord knokt zich naar punt

Feyenoord heeft een uitgelezen kans laten liggen om een grote stap te zetten richting Europese overwintering. Na een onnozele rode kaart voor Nicolai Jørgensen mochten de Rotterdammers zich uiteindelijk gelukkig prijzen met de 0-0 bij CSKA Moskou.

Jørgensen kreeg vlak voor rust geel omdat hij zijn armen volgens de scheidsrechter te nadrukkelijk had gebruikt bij een kopduel. En een paar minuten na de pauze kreeg de Deense spits zijn tweede kaart voor precies hetzelfde vergrijp. Toch hield Feyenoord stand, en door het puntje klimt Feyenoord naar de tweede plaats in de poule.

Comeback PSV

PSV heeft zich tegen PAOK Saloniki op indrukwekkende wijze hersteld van een openingsfase waarin werkelijk alles tegen leek te zitten. Een geslaagde comeback (3-2) biedt de Eindhovenaren weer perspectief op de volgende ronde. Cody Gakpo, Noni Madueke en Donyell Malen bogen een 2-0 achterstand om in een overwinning.

AZ

AZ speelde thuis tegen Real Sociedad. In Spanje verloren de Alkmaarders met 1-0 van de koploper van Spanje, in eigen huis pakte AZ een puntje: het werd 0-0. Daardoor houdt AZ zicht op een plek in de volgende ronde.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie