appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #124: 'Haal die Wijndal er nu nog maar eens uit'

ANP
donderdag 12 november 2020 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast praat presentator Arno Vermeulen met commentatoren Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en verslaggever Jeroen Stekenburg over het gelijkspel van Nederland tegen Spanje (1-1).

#124 - 'Nederland B deed het eigenlijk beter dan Nederland A'

Bondscoach Frank de Boer gaf tijdens het vriendschappelijke duel veel van zijn internationals speelminuten, zoekend naar zijn ideale formatie voor de Nations League-wedstrijden tegen Bosnië-Herzegovina (zondag) en Polen (woensdag).

Om Owen Wijndal kan hij niet meer heen na woensdag, klinkt het eensgezind.

"In het plan van De Boer zou komende zondag tegen Bosnië de hele verdediging van het duel met Spanje niet meer hebben gespeeld. Hij had denk ik Van Aanholt, Blind, De Vrij en Dumfries in zijn hoofd", aldus Stekelenburg. "Maar haal die Wijndal er nu nog maar eens uit."

Voetbalpodcast beluisteren

De NOS Voetbalpodcast is hier te beluisteren. Wil je geen enkele aflevering meer missen? Abonneer je dan via je favoriete podcast-app.

"Ik vond hem echt heel goed spelen", is Vermeulen het daarmee eens. "En hij vond dat zelf ook. Dat vind ik ook weer geweldig aan deze jongen."

De linksback van AZ is bovendien een speler voor de toekomst, deze maand wordt hij pas 21 jaar. Daar kan Oranje dus nog jaren plezier aan beleven.

"Wijndal staat er met een bravoure die helemaal niet irritant is", besluit Vermeulen. "Ontwapenend op een goede manier."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1