appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Blijft Primoz Roglic in het rood?

ANP
zondag 8 november 2020 | NOS | NOS Sport

Het was het sportieve wielerdrama van 2020, de tijdrit op de laatste dag van de Tour. Primoz Roglic die het geel verliest aan een ontketende Tadej Pogacar.

De laatste zaterdag in de grote ronde bleek ook voor Wilco Kelderman te veel. Hij verloor het roze in de Giro. Maar wat gebeurt er met het rood? Roglic heeft het om zijn schouders, maar de voorsprong op zijn grootste uitdager Richard Carapaz is miniem: 45 seconden.

Vandaag geen tijdrit, maar wel een bergetappe op de laatste zaterdag in de Vuelta. Vijf beklimmen en een slotklim naar La Covatilla.

Verslaggever Gio Lippens over de etappe en de plekken waar Roglic eventueel nog kwetsbaar kan zijn.

De etappe is live te volgen op NPO Radio 1, de finish is net na 17.00 uur. Naast Carapaz staat Hugh Carthy op 53 seconden en Daniel Martin op 1.48

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1