Sport

Volg de Champions League wedstrijd Atalanta - Ajax live op NPO Radio 1

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Volg de Champions League wedstrijd Atalanta - Ajax live op NPO Radio 1

Vanavond speelt Ajax de tweede wedstrijd in de Champions League tegen Atalanta Bergamo. Vorige week gingen de Amsterdammers, ondanks een aantal grote kansen, met 0-1 onderuit tegen Liverpool. Om 21.00 uur vanavond zal Ajax proberen de eerste punten in de Champions League veilig te stellen. De wedstrijd is live te beluisteren op NPO Radio 1.

Het ontbreekt Ajax niet aan scorend vermogen, zo bleek maar weer eens afgelopen zaterdag, de Amsterdammers braken een eredivisierecord door VVV Venlo met 0-13 (!) aan de kant te zetten. Ondanks de 4-0 ruststand wist de ploeg van Erik ten Hag van geen ophouden, wat resulteerde in de monsterscore.

Atalanta Bergamo

Na de thuiswedstrijd tegen Liverpool van vorige week woensdag treedt Ajax vandaag aan tegen Atalanta Bergamo. Een lastige wedstrijd, de Italianen wisten vorig jaar de kwartfinale van de Champions League te halen. De spelersgroep is sindsdien niet veel veranderd.

Ajax kan deze wedstrijd weer een beroep doen op Antony. De Braziliaan zat tegen Liverpool niet in de selectie omdat hij niet fit genoeg was. Afwezige vandaag is Klaas-Jan Huntelaar, de spits is niet meegereisd naar het noorden van Italië. De 18-jarige spits Brian Brobbey is Huntelaars vervanger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De wedstrijd Atalanta Bergamo - Ajax is vanaf 21.00 uur live te volgen op NPO Radio 1.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie