appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Ik wilde Kelderman zelf vooruit duwen'

Bureau Sport
vrijdag 23 oktober 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

Frank en Erik nemen op vrijdag Bureau Sport-dag weer de sportactualiteit door en dan gaat het natuurlijk over de Giro d'Italia.


"Volkstrekt onbegrijpelijk van Sunweb dat ze Wilco Kelderman alleen lieten. Ik wilde hem zelf wel vooruit duwen", aldus Erik.

Frank had het zwaar tijdens het kijken. "Ik heb mijn laptop bijna opgevreten bij het aantrekken van die jasjes. Dat duurde een halfuur."

Tegenvallende Dumoulin

In de Vuelta vallen de prestaties van Tom Dumoulin tegen. Frank: "Hij is moe en moet gewoon afstappen en een halfjaar onder een warme lap gaan liggen."

Max Verstappen rijdt zondag de Grand Prix van Portugal, maar Frank en Erik gaan vooral naar zijn teamgenoot Alexander Albon kijken.

"Als je ziet wat hij met die auto doet. Ik denk dat wij het nog beter zouden doen als we erin zouden rijden."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1