Sport

Luister de Europa League wedstrijden van AZ, PSV en Feyenoord live op NPO Radio 1

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister de Europa League wedstrijden van AZ, PSV en Feyenoord live op NPO Radio 1

Drie Nederlandse voetbalclubs zullen vanavond op het Europese voetbaltoneel verschijnen. Om 18.55 neemt een door corona gehavend AZ het op tegen het Italiaanse Napoli. Rond dezelfde tijd rolt ook de bal in Eindhoven, waar PSV aantreedt tegen Granada CF. Om 21.00 is Feyenoord aan de beurt, de Rotterdammers spelen dan tegen Dinamo Zagreb. Volg het live bij Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1.

Een aantal dagen geleden werd bekend dat AZ getroffen is door een corona-uitbraak. Bij de Alkmaarse club werden afgelopen dinsdag nog eens acht besmettingen geconstateerd binnen de spelersgroep, wat het totaal op 13 bracht. De club reist nu met een selectie van 17 spelers af naar Italiรซ.

Ook bij PSV heeft het coronavirus hard toegeslagen. De Eindhovenaren moeten het vanavond doen zonder Pablo Rosario, Cody Gakpo en Maxime Delanghe. Dat werd woensdagmiddag bekend gemaakt op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Granada. Er is uiteraard geen publiek bij in Eindhoven, maar er prijkt wel een enorm spandoek op de tribune.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In Kroatiรซ sluit Feyenoord de Europese voetbalavond af met een duel tegen Dinamo Zagreb. Leroy Fer is er nog niet bij, de middenvelder kampt met een hamstringblessure.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie