appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #119: 'In drie dagen van vreugdeloos naar vreugdevol'

AFP
donderdag 15 oktober 2020 | NOS | Redactie

In de NOS Voetbalpodcast blikt Jeroen Stekelenburg met commentatoren Frank Snoeks, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff terug op het gelijkspel van het Nederlands elftal tegen Italië (1-1).

#119 - 'Oranje in drie dagen van vreugdeloos naar vreugdevol'

Volgens Grueter was het, na een teleurstellend gelijkspel tegen Bosnië en Herzegovina, weer leuk om naar Oranje te kijken. "We hebben naar een Nederlands elftal zitten kijken dat weer wat uitstraalde, en dat heb ik heel erg gemist sinds de coronabreak."

Daar is z'n collega Elshoff het me eens. "Het zag er heel acceptabel en goed uit. Het is heel gek om te zeggen vreugdevol, want je hebt niet gewonnen. Maar het gaat van chagrijn naar nog net geen champagne."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1