appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Na dit weekend weten we wie de Tour niet wint.'

Bureau Sport
vrijdag 4 september 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport blikken vooruit op een sportweekend met de Tour de France en een heuse interland tussen Nederland en Polen.

"Ik heb het idee dat de spelers niet zitten te wachten op Louis van Gaal," begint Erik. De spelers klinken erg onenthousiast, maar van Gaal wil wel graag. "Ik hoop dat we er in de interviews rond de wedstrijd nog iets over horen."

Frank kan het meest genieten van Formule 1, maar dan vooral omdat Sebastian Vettel "slechter rijdt dan jij in een Honda Prelude, Erik." De mannen verwachten Max Verstappen op de derde plaats.

"Maar gelukkig hebben wij de Tour de France," vervolgt Frank. Dit weekend komen de Pyreneeën aan bod. "Na dit weekend weten we niet wie er gaat winnen, maar wel wie er niet gaat winnen," denkt Erik.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1