appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Bureau Buitenland
STER Advertentie

Joop, Henk en Leo: Tourhelden van 1980 kijken trots terug op het geel

ANP
maandag 20 juli 2020 | NOS | NOS Sport

Precies veertig jaar na het winnen van de Tour de France blikt Langs de Lijn En Omstreken terug met drie winnaars van weleer: natuurlijk met Joop Zoetemelk en diens karakteristieke helpers Henk Lubberding en Leo van Vliet. 

Het levert mooie radio op met haperende verbindingen, warme onderlinge gevoelens en fijne anekdotes. Bijvoorbeeld over de gele onderbroek van Joop. 

De Tour van 80: Joop Zoetemelk in het geel op Champs-Élysées

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1