appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
STER Advertentie

Patrick Kluivert nieuwe trainer Barcelona? 'Dat is nogal wat hoor'

NOS Sport
maandag 20 juli 2020 | NOS | NOS Sport

In het wekelijkse sportforum van Langs de Lijn En Omstreken deze week Leo Driessen van FOX Sports, VI-journalist Marco Timmer en Hans van Loozenoord van de NOS. Met aandacht voor het wonderbaarlijke weekend van Max Verstappen in Hongarije en Patrick Kluivert die in beeld zou zijn om trainer van FC Barcelona te worden.

De Spaanse krant Mundo Deportivo kwam afgelopen weekend met het opvallende bericht dat de spelers van FC Barcelona Patrick Kluivert als nieuwe trainer willen. De oud-spits is daar nu nog hoofd-jeugdopleidingen. Driessen is sceptisch. "Hij heeft een aardige carrière achter de rug. Zo heeft-ie bijvoorbeeld de belofte van FC Twente kampioen gemaakt. Maar het is nogal wat hoor, hoofdtrainer worden van Barcelona."

Timmer deelt die mening. "Als je hoofdtrainer wil zijn van een Europese topclub moet je een vakidioot zijn en het volledig in de vingers hebben."

Verstappen

Het krankzinnige Formule 1-weekend kwam ook aan bod. Een halfuur voor de start van de race crashte Verstappen al. Dat leverde schade op aan de bolide van Verstappen. Dat was dom, zegt NOS-commentator Hans van Loozenoord. "Maar als je het in de wedstrijd zo rechtzet, dan heb je het goed gedaan. Het was weer Verstappen op z'n best." Verstappen eindigde achter Lewis Hamilton als tweede in Hongarije.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Leo Driessen heeft wel een ideetje om de F1 spannender te maken...

Onderwerpen die verder aan bod kwamen: de eerste training van PSV onder de nieuwe trainer Roger Schmidt en de eerste training van FC Groningen zónder Arjen Robben.

Beluister het Sportforum als podcast in jouw favoriete podcast-app of via deze link. 

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1