appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

Bureau Sport: 'VI overleeft altijd alles'

Bureau Sport
vrijdag 26 juni 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport nemen de sportactualiteit door en dan gaat het natuurlijk ook even over de ruzie bij Veronica Inside."Dit is Wilfred Genee ten voeten uit. Dit is natuurlijk wel wat hem toekomt. Maar ze hebben altijd alles overleefd, straks zitten ze er gewoon weer", aldus Frank.

Erik is net als Frank wel blij dat er weer supporters naar de stadions mogen komen vanaf augustus, al mogen ze niet zingen en schreeuwen.

Frank heeft  daardoor absoluut geen trek om naar Willem II te gaan. "Dan ga ik dus niet. Dat zijn de twee dingen waar ik voor naar het stadion ga."

Natuurlijk gaat het traditioneel ook weer over FC Twente, de favoriete club van Erik, en het opmerkelijke ontslag van hoofdscout Evert Bleuming vlak nadat hij een gesprek met Ron Jans had.
 
"Ik vind dat buitengewoon pijnlijk. Ik ken hem een beetje en dat is gewoon vooral een heel aardige man. Hij wordt er nu rücksichtlos uitgeflikkerd. Ik vind dat echt schandalig."
 
 
 

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1