appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
STER Advertentie

Na Ronaldo en Beckham heeft ook Korpershoek nu een eigen luchtje

NOS
vrijdag 19 juni 2020 | NOS | NOS Sport

Al maanden probeert Telstar met ludieke acties in the picture van fans en media te blijven, en bovenal een broodnodig zakcentje binnen te halen.

Nu komt Telstar met, jawel, een eigen parfum. Vernoemd naar aanvoerder en icoon van de club, Frank Korpershoek. Het parfum heeft Frenkie Number Six. In navolging van sterren als Beckham en Ronaldo heeft Korpershoek dus ook een eigen parfum. "In het rijtje van de grote mannen. Niet qua carrière, maar wel qua luchtje. Dat maakt het wel bijzonder. Er zal altijd een knipoog aan zitten."

Een eigen parfum voor Korpershoek

En de actie werd een succes. Er werd 7500 euro voor de club in nood opgehaald. 

Langs de Lijn volgt Telstar in corona-tijden en kijkt elke vrijdagavond hoe de club met de crisis omgaat.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1