appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Oortjes gaan klapperen van boek Sneijder'

Bureau Sport
vrijdag 12 juni 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport nemen de afgelopen sportweek door met speciale aandacht voor FC Twente, het aanstaande boek van Wesley Sneijder en het vechteiland van de UFC.

Over twee weken komt de door Kees Jansma geschreven biografie over Sneijder uit. Frank en Erik verwachten veel spannende verhalen van de recordinternational van Oranje.

"Ik denk dat Wesley all-in gaat. Die gaat dingen vertellen waar onze oortjes van gaan klapperen", denkt Erik, die zich ondertussen zorgen maakt om zijn FC Twente.

De Duitser Alexander Zorniger zou daar trainer worden, maar die is afgehaakt omdat de nieuwe technisch directeur Jan Streuer zei het liefst een Nederlander te hebben.

"Ik vind dat als je trainer wordt van een profclub en je zegt na één zo'n opmerking: nu hoeft het van mij allemaal niet meer, dan moet je eerder werk zoeken."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1