appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Hilversum Uit
STER Advertentie

Telstar in coronatijd: bier voor de sponsors

NOS
vrijdag 29 mei 2020 | NOS | NOS Sport

Geen champagne en bitterballen op de afsluitende borrel. Het einde van het voetbalseizoen is een rare, ook voor onze adoptieclub Telstar. Aan het eind van het seizoen komen de sponsoren normaal gesproken bij elkaar, dat kan nu niet.

Sponsoren zijn voor elke club belangrijk, zeker nu vanwege de corona-crisis veel ploegen het financieel zwaar hebben. Telstar brengt nu bierpakketten naar de sponsoren: als bedankje en om te weten hoe het gaat. 

Niet elke sponsor is meteen overtuigd om de club ook volgend jaar te steunen. "Het zijn moeilijke tijden, ook wij zijn geraakt", vertelt een van de ondernemers. 

We gingen mee op pad. Luister hier naar de reportage.

Telstar in coronatijd: bier voor de sponsors

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1