appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Zwarte Prietpraat
STER Advertentie

Ook in Doetinchem zijn ze witheet

ANP
vrijdag 24 april 2020 | NOS | NOS Sport

"Ik ben onthutst, woedend en ontgoocheld. Het is echt onbegrijpelijk wat hier vandaag is gebeurd." Het zijn de woorden van Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap.

In Doetinchem hadden ze net als in Leeuwarden gerekend op eredivisie. Ze staan tweede in de eerste divisie, een plek die recht geeft op promotie. "Dit is slappe hap van de KNVB", reageert trainer Mike Snoei. Hij heeft geen goed woord over voor de wijze van handelen van de KNVB. 

"Ik voel ook enorm mee met Cambuur die al het hele seizoen fantastisch voetbal spelen, wij na de winterstop. Nou komt een ploeg met vijftien puntjes, die mogen gewoon in de eredivisie te blijven. Vijftien puntjes, hebben er niks mee van gebakken. Dat vind ik zo onrechtvaardig, ik kan daar heel slecht tegen."

Mike Snoei: 'Slappe hap'

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1