appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

Alles wat je moet weten over de laatste voetbaltransfers

Pro Shots
vrijdag 31 januari 2020 | NOS | NOS Sport

De laatste dag van de transfermarkt. Dat is een dag waarop menig voetballiefhebber het laatste nieuws nauwgezet volgt. Komt die ene topper nou wel, of lopen de onderhandelingen op het laatste moment spaak?

FC Groningen heeft bij het sluiten van de markt bijvoorbeeld spits Kaj Sierhuis verkocht, Feyenoord heeft zich versterkt met Oghuzan Özyakup en Gastón Pereiro vertrekt van PSV naar het Italiaanse Cagliari.

En dat terwijl de club uit Eindhoven vrijdag ook een nieuwe speler kon presenteren, Ricardo Rodríguez. NOS-voetbalcommentator Arman Avsarolgu over de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld.

Arman Avsaroglu over de laatste voetbaltransfer

 

 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1