appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Michel Tsiba heeft genoten van zijn debuut

ANP
vrijdag 24 januari 2020 | NOS | NOS Sport

Het heeft 24 jaar geduurd, maar deze week is het zo ver. Nederland heeft weer een paar op de Europese kampioenschappen kunstrijden.

Het paar bestaat uit Michel Tsiba en Daria Danilova, ze communiceren in het Russisch, maar er staat toch echt een Nederlandse vlag achter hun naam. In Langs de Lijn en Omstreken vertelt Michel dat hun doel gehaald is, zich plaatsen voor de finale. 

Uiteindelijk werden ze 16e in de finale. Volgens Michel hebben ze wat foutjes gemaakt, maar kijken ze desondanks tevreden terug op hun debuut. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1