appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NPO Radio 1 Special
STER Advertentie

'De Eredivisie, dat is spannend'

BNNVARA
maandag 20 januari 2020 | BNNVARA | Redactie B.V.S.C. Twitter

De Eredivisie is weer in volle gang en Erben Wennemars heeft er natuurlijk naar gekeken. Maar de grote vraag is natuurlijk: heeft hij ook goed geluisterd naar de quotes er omheen? Daar kom je achter in B.V.S.C.'s Kleine Sportcitatenquiz.

Over de Engelse competitie heeft de oud-schaatser en groot sportfan niet veel te zeggen. Spannend is het daar namelijk totaal niet. Liverpool staat fier bovenaan en er moet wel heel wat gebeuren mag daar verandering in komen. 

"De Eredivisie, dat is spannend", zegt Wennemars. "Bovenaan maar helaas ook onderaan." Onderaan bij de laatste vier staat namelijk zijn geliefde PEC Zwolle, die met een 3-3 gelijkspel afgelopen weekend tegen Utrecht niet het verschil wist te maken.

Zandvoortse bochten

Gelukkig gaat de quiz nooit alleen over de spanning en sensatie bij het voetbal. Ook doen de heren een uitstapje naar Zandvoort. Welke bocht het 'Eftelinggevoel' geeft weet Wennemars misschien niet, maar wie dat gezegd heeft: dat wel. En dat is natuurlijk waar het om gaat. Kijk het filmpje en je hoort wie het was. En als je dan toch de quiz-smaak te pakken hebt: speel mee op de Instagram stories BVSC!

Elke maandag hoor je Erben Wennemars in B.V.S.C. tussen 13:30 en 14:00

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1