appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

De clash onderin de eredivisie

ANP
zondag 19 januari 2020 | NOS | Daan van den Berg

De clash onderin de eredivisie werd dit weekend in Den Haag gespeeld. Het kwakkelende ADO Den Haag nam geen halve maatregelen in de winterstop. Na het vertrek van Fons Groenendijk kwam er een trainer uit Engeland, Alan Pardew.

En in zijn kielzog werden niet minder dan vijf spelers aangetrokken. Vers bloed in Den Haag, dat klinkt misschien mooi. Maar tijd om te wennen was er niet. Vanmiddag kwam hekkensluiter RKC langs voor een heuse zes punten-wedstrijd. Nervositeit daarom bij eenieder met een ADO-hart. Een reportage van Edwin Cornelissen.

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1