appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
STER Advertentie

In de bus over het circuit van Zandvoort: 'We liggen keurig op schema'

NOS
vrijdag 17 januari 2020 | NOS | Langs de Lijn En Omstreken

De klok tikt in Zandvoort. Over 105 dagen beginnen Max Verstappen, Lewis Hamilton en de andere coureurs aan de eerste training voor de Dutch Grand Prix. Het circuit is nog een enorme bouwput, maar de verbouwing ligt - mede door de zachte winter - voor op schema.

Het graven is bijna klaar en het bouwen is in volle gang. Eind volgende maand zal de hele baan al zijn geasfalteerd. Vanmiddag liet de organisatie van Nederlandse grand prix de pers zien hoe gestaag alles vordert. In een bus. Aan boord: verslaggever Louis Dekker.

Beluister de reportage over het circuit van Zandvoort hier

"We zijn niet meer aan het afgraven, maar aan het opbouwen", omschrijft circuitdirecteur Robert van Overdijk de stand van zaken. "We liggen keurig op schema."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1