appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Ik ben voor Koen Verweij op EK afstanden'

Bureau Sport
vrijdag 10 januari 2020 | BNNVARA | Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug van hun winterslaap en kijken reikhalzend uit naar een boeiend sportweekend vol schaatsen, handbal en volleybal.

"Ik ben voor Koen Verweij op de EK afstanden. Hij had gelijk in die discussie met Kjeld Nuis. Die afmelding van Nuis was een raar verhaal", aldus Erik.

Frank hoopt van harte dat de volleybalsters in eigen land de Olympische Spelen gaan halen. "Ze hebben hetzelfde enthousiasme als de handbalvrouwen. Dat maakt het extra leuk om naar te kijken."

Het EK handbal voor mannen is ook bezig, maar daar weten de heren bar weinig van. "Het draait toch om de vrouwen in die sport. En daarom zeggen wij graag: de vrouw is de nieuwe man."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1