appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag
STER Advertentie

'Je kunt zeggen dat je de komende 10 jaar domineert: eigenlijk moet je even stil zijn'

BNNVARA
maandag 6 januari 2020 | BNNVARA | Redactie B.V.S.C. Twitter

Het is nog maar 6 januari maar Erben Wennemars heeft er al een hardlooprondje, mountainbiketocht en een schaatswedstrijd opzitten. Maar: is hij ook goed voorbereid voor BVSC's Kleine Sportcitatenquiz? Aan zijn dartkennis zal het in ieder geval niet liggen, maar of hij met de volle punten naar huis gaat, moeten we nog zien.

Michael van Gerwen verloor de WK finale van Peter Wright. Toch is de dertig jarige darter er zeker van dat hij de komende tien jaar kan domineren, zegt hij tegen De Telegraaf. Dat gaat hij wel doen met een set nieuwe pijltjes en een nieuwe sponsor.

Stil blijven

Erben vindt het allemaal maar onzin: "Als je bent verslagen kun je wel zeggen dat je de komende tien jaar de beste gaat zijn, maar eigenlijk moet je gewoon even stil blijven. Even je mond houden."

Elke maandag tussen 13:30 en 14:00 hoor je Erben Wennemars in BVSC

Meedoen met de Kleine Sportcitatenquiz? Check dan de Instagram van De Nieuws BV.

Meer van B.V.S.C.?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1