appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Carien Kleibeuker hangt schaatsen (nu echt) aan de wilgen

Max
zondag 5 januari 2020 | MAX | Michaël Roele

Na meer dan 20 jaar is Carien Kleibeuker nu dan echt gestopt als professioneel schaatsster. Op het NK Afstanden in Heerenveen sloot ze haar carrière af met een vijfde plaats op de 5.000 meter.

Carien Kleibeuker op De Perstribune

Zondag was Kleibeuker te gast op De Perstribune van MAX om terug te blikken op haar lange carriere. Haar grootste triomf beleefde Kleibeuker toen ze op de Olympische Spelen van Sotsji in 2014 brons won op de 5.000 meter. Tegen alle protocollen in nam ze haar dochter mee het middenterrein op en die kan zich dat nog al te goed herinneren.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De 41-jarige Kleibeuker zal de schaatsen nog niet helemaal in het vet opbergen. Ze zal dit seizoen nog enkele marathons rijden. Verder gaat ze zich richten op haar maatschappelijke carrière.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1