appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Frank Kramer: “Geweldig slot van m'n carrière”

NOS
donderdag 19 december 2019 | NOS | Gerwin Peelen

In zijn hoogtijdagen trok zijn familiequiz op zaterdagavond zes miljoen kijkers. En vorig jaar was Frank Kramer het gesprek van de dag. Als voetbalcommentator nam hij afscheid bij Eurosport.

Bij zijn laatste wedstrijd sprak hij niet één woord over de wedstrijd, maar vertelde anekdotes en droeg meerdere gedichten voor.

Het was een geweldig slot van m'n carrière

Frank Kramer

Kramer deed dat bewust, en had niet verwacht dat het opgemerkt zou worden. "Ik denk dat er minder dan zes mensen keken naar die wedstrijd. Maar één iemand heeft het op Twitter gezet, gelukkig maar. Want ik ben er ontzettend trots op, het is mooi om op je hoogtepunt te stoppen.”

NOS-commentator Philip Kooke schreef het boek Eeuwig op de vlucht over de markante Frank Kramer. Beiden waren donderdag op bezoek bij Langs de Lijn En Omstreken.

 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1