appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
STER Advertentie

Op naar goud: rekenen handbalsters af met Spanje?

ANP
vrijdag 13 december 2019 | NOS | NOS Sport

Drie nederlagen op het WK en toch in de finale. De Nederlandse handbalsters versloegen vandaag in een zinderende wedstrijd Rusland met 33-32. Spanje won van Noorwegen en is zondag de tegenstander.

Oud-coach Bert Bouwer en voormalig international Marieke van der Wal hebben genoten van het Nederlandse handbal en kijken vooruit naar Spanje. Een handballand dat net als in het voetbal bekend staat om het tiki-taka. 

Een andere manier van spelen, een stijl die anders is dan de Scandinavische en Nederlandse. Maar volgens Bouwer en Van der Wal hoeft Nederland niet te vrezen:

Spanje speelt tiki-taka

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1