appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Ten Hag: het team viel uit elkaar

Pro Shots
vrijdag 6 december 2019 | NOS | NOS Sport

Willem II heeft Ajax de eerste competitienederlaag van het seizoen toegebracht. De Tilburgers wonnen in de Johan Cruijff Arena met 2-0 van de koploper.

Na afloop was Ajax-trainer Erik ten Hag zeer kritisch: "We houden ons niet aan de principes die we hebben in het voetbal. We hebben ons niet aan de afspraken gehouden. Dan valt het team uit elkaar."

Ten Hag: het team viel uit elkaar

Willem II-trainer Adri Koster is verrast door de uitoverwinning bij de koploper. "Dit kan je niet van te voren bedenken. Ik denk dat we de juiste manier van spelen hadden. Daar hadden ze moeite mee."

Dit had Adri Koster vooraf niet bedacht

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1