appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
STER Advertentie

Een verzorger van paarden heet 'groom' en Marc Houtzager heeft de beste ter wereld

ANP
zaterdag 30 november 2019 | NOS | Redactie

Dat springruiter Marc Houtzager de beschikking heeft over een wereldpaard, Calimero, dat is genoegzaam bekend. Maar ook zijn steun en toeverlaat achter de schermen blijkt van wereldklasse.

Verzorgster Madeleine Broek is dag in, dag uit in de weer met de paarden van Houtzager. Op stal en tijdens wedstrijden. Deze maand werd zij door de mondiale hippische federatie verkozen tot beste groom ter wereld.

Alle reden om de vrouw in de schaduw eens in de spotlight te zetten en langs te gaan bij de stallen van Marc Houtzager. Verslaggever Edwin Cornelissen zocht Broek op:

Beluister hier de reportage over de beste 'groom' ter wereld

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1