appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
STER Advertentie

Polman heeft zin in WK handbal

ANP
zaterdag 30 november 2019 | NOS | NOS Sport

Vandaag beginnen de handbalsters aan het WK in Japan. Om 10.00 uur is Slovenië de eerste tegenstander. 

Nederland zit in een poule van zes, de eerste drie gaan door. Maar in de volgende ronde blijven de uitslagen tegen de top-3 staan. Zoveel mogelijk punten pakken is dus het credo.

Bij de handbalsters is er veel veranderd. Yvette Broch en Nycke Groot zwaaiden af en er staat een nieuwe bondscoach voor de groep: de Fransman Emmanuel Mayonnade.

Flitsen van Nederland - Slovenië zijn vanaf 10.00 uur te horen op deze zender

Good old Estavana Polman is er wel 'gewoon' weer bij. "Ik heb er superveel zin in. Het gaat lekker en ik heb niks te klagen", zegt Polman die bij haar club in Denemarken een tot nu toe uitstekend seizoen kent. 

"De sfeer is goed en dat is onze kracht", aldus Polman. Bij Oranje wordt hard getraind op snelheid. "Hij (Mayonnade) wil alleen maar rennen, rennen en nog eens rennen. Daar wordt je weleens moe van", lacht de handbalster.

Luister hier naar het hele interview met Polman:

Polman heeft 'superveel' zin in WK

 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1