appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
STER Advertentie

Mols en Konterman blikken terug op kippenvelmomenten bij Glasgow Rangers

Getty Images
dinsdag 26 november 2019 | NOS | Redactie

Donderdag neemt Feyenoord neemt het in de Europa League op tegen Rangers FC. Het voetbalinstituut dat voorheen bekend stond als Glasgow Rangers. Net als Feyenoord een club die staat voor zoveel méér dan voetbal alleen. 

Gemeenschapszin, saamhorigheid, diepgeworteld in de samenleving. Oud-Feyenoorders Bert Konterman en Michael Mols speelden begin van deze eeuw in het blauw van Rangers. Hun innige band met de club van Ibrox is altijd gebleven. Ze blikken terug op hun Schotse jaren in een bijdrage van Edwin Cornelissen.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1