appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Onze man in Deventer
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Ik weet niet of het nog goed komt met Sven'

Bureau Sport
vrijdag 22 november 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Radio

Frank Evenblij en invalpresentator annex topscheidsrechter Bas Nijhuis blikken voor Bureau Sport vooruit op het sportweekend met Formule E, schaatsen én PSV tegen sc Heerenveen.

Nijhuis is de arbiter bij de kraker in Eindhoven waar de wedstrijd pas in de tweede minuut begint omdat in de openingsminuut stil wordt gestaan bij de strijd tegen racisme. Hoe gaat dat in zijn werk?

"De aftrap wordt gewoon genomen en de tijd blijft ook gewoon doorlopen. De speler heeft gewoon de bal aan de voet en dan wachten we een minuut met spelen. Iedereen blijft stil staan."

"Vijf seconden voordat we weer kunnen beginnen, steek ik mijn hand omhoog zodat de spelers weten dat we weer gaan beginnen. En dan gaan we voetballen, ik vind dat een goede zaak."

Sven Kramer

Frank kijkt uit naar de wereldbekerwedstrijden schaatsen in Polen die zonder Sven Kramer verreden worden. "Ik weet niet of het nog goed komt met Sven. Hij begint ook een dagje ouder te worden."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1