appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Nederland wint met 3-0 van Noord-Ierland'

Bureau Sport Radio
vrijdag 15 november 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Radio

Het duo Frank Evenblij en Erik Dijkstra is weer herenigd en samen blikken ze vooruit op het sportweekend.Het hoofdingrediënt is natuurlijk Noord-Ierland-Nederland. Bij een gelijkspel of zege plaatst Oranje zich voor het EK. "Ik denk dat we met 3-0 winnen van Noord-Ierland. Zo goed zijn die nou ook weer niet", voorspelt Erik.

Frank buigt zich over de twee veldritten van Mathieu van der Poel, die dit weekend gewoon rijdt ondanks het overlijden van opa Raymond Poulidor. "Ik durf een hele gewaagde voorspelling te doen, ik denk dat Mathieu twee keer wint haha."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1