appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster
STER Advertentie

Fontijn verwerkte WK-trauma in Vietnam

Proshots
donderdag 14 november 2019 | NOS | NOS Sport

De Nederlandse boksers nemen het zondag in een boks-interland op tegen Kazachstan. Voor Nouchka Fontijn wordt dat haar eerste gevecht sinds de WK-finale een maand geleden. U weet het vast nog wel: zo'n drie kwartier lang dacht Fontijn dat ze wereldkampioen was, maar na protest van haar tegenstander werd dat toch nog omgezet in zilver.

Om dat debacle te verwerken heeft Fontijn haar trainingsschema voor de weken daarna maar in de prullenbak gegooid en meteen het vliegtuig gepakt voor een lekkere vakantie ver van huis. Zondag staat ze weer in de ring voor de interland tegen Kazachstan. Dat is in Rotterdam.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1