appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster
STER Advertentie

Bekerwedstrijd Excelsior'31 - FC Utrecht heeft een maatschappelijk randje

Pro Shots
donderdag 31 oktober 2019 | NOS | Redactie

FC Utrecht ging vanavond op bekerbezoek bij de amateurs van Excelsior'31. Rijssen liep uit voor de wedstrijd. En dat is niet voor niets. Excelsior '31 speelt een voorname rol in het Twentse stadje. Bij de derde divisionist draait het niet alleen om voetbal.

De club neemt ook maatschappelijk z'n verantwoordelijkheid. Zo betrekt Excelsior '31 mensen met een verstandelijke beperking nadrukkelijk bij het eerste elftal. Ook rondom de wedstrijd tegen Utrecht. 

Excelsior'31 steunt mensen met een verstandelijke beperking

De wedstrijd eindigde in 1-4 in het voordeel van Utrecht. In de eerste helft scoorden Leon Guwara en Adam Maher voor de Domstedelingen. Na rust vonden Issah Abass en Simon Makienok het net voor Utrecht. Hielke Penterman redde de eer voor Excelsior'31.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1