appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Koeman heeft clausule voor overgang naar FC Barcelona

ANP
zondag 20 oktober 2019 | NOS | NOS Sport

Bondscoach Ronald Koeman heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij Oranje onder bepaalde voorwaarden mag verlaten voor FC Barcelona. Dat bevestigde Nico-Jan Hoogma, technisch directeur van de KNVB, in het televisieprogramma Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports.

Koeman tekende vorig jaar een contract tot en met het WK van 2022, maar wordt regelmatig in verband gebracht met FC Barcelona.

In het radioprogramma NOS Langs de Lijn spraken presentatoren Henry Schut en Hugo Borst erover verder met Oranje-watcher Jeroen Stekelenburg en Spanje-correspondent Edwin Winkels.

Ronald Koeman heeft FC Barcelona-clausule in contract

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1