appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Als Honda niet wint, springen ze van een brug af'

Bureau Sport
vrijdag 11 oktober 2019 | BNNVARA | Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra kijken voor Bureau Sport weer vooruit op een boeiend sportweekend met Formule 1, voetbal en wielrennen als hoofdingrediënten.

Frank denkt dat Honda alle risico's gaat nemen om de motor van de Red Bull van Max Verstappen op volle toeren te laten draaien bij de Grand Prix van Japan.

"Die zijn er zo op gebrand. Die lui van Honda moeten daar winnen, want anders dan springen ze van een brug af ofzo."

Erik kijkt vooral uit naar Wit-Rusland-Nederland op zondagavond. "Ik heb altijd een zwak voor uitwedstrijden in enge landen. Ik denk een krappe 0-1."

Het wielerpeloton strijdt zaterdag om de zege in de Ronde van Lombardije. Volgens Erik zou daar zomaar een Nederlander kunnen gaan winnen. "Bauke Mollema, schrijf maar vast op."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1