appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
STER Advertentie

Boezemvrienden Boadu en Stengs dollen bij Jong Oranje

Pro Shots
woensdag 9 oktober 2019 | NOS | Redactie

"Myron Boadu is 100 procent de meest luie speler van ons tweeĆ«n", zegt Calvin Stengs vol overtuiging. "Hij kan af en toe gewoon wandelen op de training", vervolgt hij breed lachend. 

Stengs en Boadu zijn hot op dit moment. De namen van de AZ-talenten worden vaak in verband gebracht met het Nederlands elftal, maar voorlopig moeten ze het nog even doen met Jong Oranje. Bondscoach Ronald Koeman gaf recentelijk in Studio Voetbal aan dat hij beide spelers nog niet klaar acht voor het 'grote Oranje'. 

Bij AZ laat het duo bij momenten mooie dingen zien en daarom zijn ze geselecteerd voor Jong Oranje. Ze staan bij de Alkmaarse club in de aanval en weten elkaar op het veld gemakkelijk te vinden.

All ready for šŸ¦ time? #jongoranje

Ook buiten het veld kunnen de twee goed overweg. Het zijn echte vrienden van elkaar en daarom zocht Thierry Boon het duo op en legde hij ze een aantal pittige vragen voor. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1