appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Trotse Nadine Visser snelt naar zesde plek: 'Twee jaar geleden was dit brons geweest'

ANP
zondag 6 oktober 2019 | NOS | Jesper van Aken

"Het niveau is heel hoog, ik ben heel blij dat ik hier gewoon tussen stond en mee kon strijden om de medailles", zegt Nadine Visser na haar race op de WK in Doha. De Nederlandse sprintte op de slotdag van het toernooi naar een zesde plek op de 100 meter horden. 

"Ik voelde dat mijn race echt goed was tot de achtste horde", zegt ze buiten adem, vlak na de finish. "Ik probeer gewoon zo hard mogelijk te lopen en voel dan dat ik net wat terugval, dat is een goede om op te trainen aankomend seizoen. Dan kan ik nog harder!"

Trotse Nadine Visser snelt naar zesde plek: &x22;Twee jaar geleden was dit brons geweest&x22;

NOS Langs de Lijn

Eerder vandaag liep Visser nog een Nederlands record in de halve finales: 12.69. "Het laatste stuk deed ik toen technisch beter, in de finale zat ik er juist in het begin van de race beter bij. Jammer dat ik geen ideale race heb kunnen lopen, maar als ik die tijden zie. Het niveau is echt ontzettend hoog." 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1