appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Marc Márquez weer wereldkampioen

AFP
zondag 6 oktober 2019 | NOS | NOS Sport

Marc Márquez heeft voor de zesde keer de wereldtitel in de MotoGP veroverd. De 26-jarige Spanjaard won de GP van Thailand en is met nog vier races te gaan niet meer te achterhalen.

In 2013 pakte Márquez zijn eerste wereldtitel in de hoogste motorsportklasse. Sindsdien werd de Spanjaard alleen in 2015 geen wereldkampioen. 

In Thailand boekte hij zijn negende Grand Prix-overwinning van het seizoen. Zijn slechtste prestatie van dit jaar was een tweede stek. 

Motorsportcommentator Hans van Loozenoord blikte in NOS Langs de Lijn terug op het succesvolle seizoen van Márquez. 

Marc Marquez staat er ieder weekend weer

NOS Langs de Lijn

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1