appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend
STER Advertentie

'Dramatisch dat PEC Zwolle zonder logo speelde'

BVSC
maandag 23 september 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Na een bomvol sportweekend kijken Roelof de Vries en Erben Wennemars van BVSC terug op de hoogte- en dieptepunten. In de kleine Sportcitatenquiz komen onder andere de logo-loze shirts van PEC Zwolle voorbij en wordt de dramatische seizoensstart van RKC Waalwijk besproken. 

Sportcitatenquiz 23 september

PEC Zwolle speelde door een fout zonder logo op het shirt de uitwedstrijd tegen FC Groningen, Erben maakt zich er druk om. "Dit is gewoon heel erg slecht van Zwolle. Het logo is de trots van je club, dat moet er gewoon op staan. Vijf dagen van tevoren moet je overleggen in welke shirts je gaat spelen, maar de shirts kwamen niet op tijd. Dat kan gewoon niet gebeuren."

Wereldkampioen Van der Poel? 

Mathieu van der Poel was na een wedstrijd van 200 kilometer niet moe te krijgen. Hij ging op eigen initiatief nog 100 kilometer trainen na een hele zware koers. Onze Mathieu doet dat gewoon, hij is nu al wereldkampioen, vertelt Erben. 

Roelof en Erben sluiten af met een vraag voor de kijkers thuis. Wie zei: "Ik heb onder meer een recept met kreeft en een bouillonnetje met cognac, dragon en nog wat ingrediĆ«nten uitgehaald. Echt zalig." Was dit Lyon-spits Memphis Depay of Ajacied Klaas-Jan Huntelaar over zijn liefde voor Franse kookboeken. Laat het weten via Instagram.

Elke maandag tussen 13:30 en 14:00 hoor je Erben Wennemars in BVSC

Meer van B.V.S.C?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1