Sport
BNNVARA

'Dramatisch dat PEC Zwolle zonder logo speelde'

foto: BVSCfoto: BVSC
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Dramatisch dat PEC Zwolle zonder logo speelde'

Na een bomvol sportweekend kijken Roelof de Vries en Erben Wennemars van BVSC terug op de hoogte- en dieptepunten. In de kleine Sportcitatenquiz komen onder andere de logo-loze shirts van PEC Zwolle voorbij en wordt de dramatische seizoensstart van RKC Waalwijk besproken.

Sportcitatenquiz 23 september

PEC Zwolle speelde door een fout zonder logo op het shirt de uitwedstrijd tegen FC Groningen, Erben maakt zich er druk om. "Dit is gewoon heel erg slecht van Zwolle. Het logo is de trots van je club, dat moet er gewoon op staan. Vijf dagen van tevoren moet je overleggen in welke shirts je gaat spelen, maar de shirts kwamen niet op tijd. Dat kan gewoon niet gebeuren."

Wereldkampioen Van der Poel?

Mathieu van der Poel was na een wedstrijd van 200 kilometer niet moe te krijgen. Hij ging op eigen initiatief nog 100 kilometer trainen na een hele zware koers. Onze Mathieu doet dat gewoon, hij is nu al wereldkampioen, vertelt Erben.

Roelof en Erben sluiten af met een vraag voor de kijkers thuis. Wie zei: "Ik heb onder meer een recept met kreeft en een bouillonnetje met cognac, dragon en nog wat ingrediƫnten uitgehaald. Echt zalig." Was dit Lyon-spits Memphis Depay of Ajacied Klaas-Jan Huntelaar over zijn liefde voor Franse kookboeken. Laat het weten via Instagram.

Elke maandag tussen 13:30 en 14:00 hoor je Erben Wennemars in BVSC.

Meer van B.V.S.C?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie