NOS

Feyenoord verkijkt zich op FC Emmen

2. Feyenoord verkijkt zich op FC Emmen

FC Emmen hield heel goed stand tegen Feyenoord. Het speelde in eigen huis gelijk met 3-3.

Feyenoord leek een gemakkelijke middag te gaan beleven. Al na drie minuten was het via Orkun Kökcü raak voor de Rotterdammers. Narsingh breidde binnen het kwartier de voorsprong uit.

In de 21e minuut bleek Emmen toch niet zo'n makkelijke tegenstander. Robbert de Vos schoot de 1-2 binnen. Zo'n tien minuten later werd het gelijk. Pena mikte een bal van afstand in de kruising. Daarna waren er in de eerste helft nog meer kansen voor de thuisploeg. Er werd zelfs een doelpunt afgekeurd vanwege duwen.

Ook in de tweede helft liet de ploeg uit Drenthe zien niet zoveel moeite te hebben met Feyenoord. Luciano Slagveer was de man van de 3-2.

Toch keert Feyenoord met een opgelucht gevoel huiswaarts. Jens Toornstra schoot in de absolute slotfase raak, tegen tien Emmenaren. De ploeg van Jaap Stam weet dus weer niet te winnen.