appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Feyenoord verkijkt zich op FC Emmen

ANP
zondag 22 september 2019 | NOS | Roy van den Busken

FC Emmen hield heel goed stand tegen Feyenoord. Het speelde in eigen huis gelijk met 3-3.

Feyenoord leek een gemakkelijke middag te gaan beleven. Al na drie minuten was het via Orkun Kökcü raak voor de Rotterdammers. Narsingh breidde binnen het kwartier de voorsprong uit. 

In de 21e minuut bleek Emmen toch niet zo'n makkelijke tegenstander. Robbert de Vos schoot de 1-2 binnen. Zo'n tien minuten later werd het gelijk. Pena mikte een bal van afstand in de kruising. Daarna waren er in de eerste helft nog meer kansen voor de thuisploeg. Er werd zelfs een doelpunt afgekeurd vanwege duwen.

Ook in de tweede helft liet de ploeg uit Drenthe zien niet zoveel moeite te hebben met Feyenoord. Luciano Slagveer was de man van de 3-2. 

Toch keert Feyenoord met een opgelucht gevoel huiswaarts. Jens Toornstra schoot in de absolute slotfase raak, tegen tien Emmenaren. De ploeg van Jaap Stam weet dus weer niet te winnen.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1