appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Vanzelfsprekend
STER Advertentie

Erben Wennemars is geen caravanman

BVSC
maandag 26 augustus 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

De vakantie is voorbij en dat merk je direct, want er wordt volop gesport. Erben Wennemars zit er lekker in en Roelof de Vries test zijn kennis in de Kleine Sportcitatenquiz van BVSC. 

De Kleine Sportcitatenquiz

Nog niet iedereen is terug op het veld. Zo was er een sporter die zijn verlies aan het verwerken was in zijn caravan in Zwitserland. Erben is in ieder geval geen caravanman. "Het zal wel geen voetballer zijn", zegt Erben. Dat klopt, het is Roger Federer. Erben: "Die man is zo rustig en zo zichzelf." Dat zijn de echte caravanmannen volgens Roelof.

Er wordt veel geklaagd over scheidsrechters bij het voetbal, dit weekend kreeg zelfs een trainer een gele kaart omdat hij op het veld stond. Erben vindt dat ze moeten ophouden met zeuren op scheidsrechters en gewoon moeten spelen. Het was een gokje, maar Erben gaf het juiste antwoord, Van den Brom had het niet zo op scheidsrechter Kamphuis en zijn assistent bij de wedstrijd FC Utrecht - VVV. 

Een vraag voor thuis

Tot slot er is er ook de vraag voor thuis en dat is deze week eentje over de Vuelta. Wie zei het volgende: 'Alles ging eigenlijk vrij goed totdat we de laatste klim bereikten'? Was dat Steven Kruijswijk die gisteren door de laatste heuvel in de Vuelta 1:43 verloor of toch Wout Poels die gisteren door de laatste heuvel in de Vuelta bijna tien minuten verloor? Meedoen kan via Instagram

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1