appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Dit is de allerbelangrijkste wedstrijd in de geschiedenis van het vrouwenvoetbal'

ANP
zaterdag 29 juni 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Oranjevrouwen Twitter

Frank Evenblij en Erik Dijkstra vinden het moeilijk. Wie gaat er winnen vandaag: Nederland of Italië? Het gaat erom spannen. Maar als de voorspelling van de mannen van Bureau Sport Oranjevrouwen klopt, dan zullen de oranjesupporters juichen.

Frank: "Als deze wedstrijd gewonnen wordt, dan heb je sowieso iets om voor te spelen. Dit is de allerbelangrijkste wedstrijd in de geschiedenis van het vrouwenvoetbal." In de volgende ronde gaat het namelijk ook om de plaatsing van de Olympische Spelen.

Erik voorspelt het al dagenlang: "Het wordt gelijk en dan winnen na penalty's." En dan maar hopen dat dit goed is voorspeld: anders hebben we altijd Slakkie Groenen nog.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1