appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport voorspelt: 'Er wordt altijd gescoord bij vrouwenvoetbal'

ANP
donderdag 20 juni 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Oranjevrouwen Twitter

Gelijkspel gaat het worden vandaag tussen Nederland en Canada. Althans, dat voorspellen de mannen van Bureau Sport Oranjevrouwen. De voorspellende gave van Frank Evenblij lijkt wel nog iets voorspoediger dan die van Erik Dijkstra.

1-1 of 2-2 wordt het, denkt Erik: "Er wordt altijd gescoord in vrouwenwedstrijden." Dus 0-0, dat wordt het zeker niet. Als de heren gelijk hebben, dan eindigen de Oranjevrouwen op de eerste plek in de poule en treffen zij volgende week Japan. Erik: "En dat is goed nieuws."

Frank: "Ik denk dat het voetbal beter wordt. Ze speelden hiervoor toch tegen ploegen die niet wilden voetballen, gingen ze rammen. Nu denk ik ja, het wordt beter. En let op mijn woorden; Sherida Spitse, die gaat beter voetballen dan in de eerste twee wedstrijden." En als ze dan toch zouden verliezen, zie je ook gelijk op het filmpje aan wie dat ligt. In ieder geval niet aan de voorspellende gave van Frank.

Radio Bureau Sport Oranjevrouwen

Elke middag tussen half 2 en 2 presenteren Erik Dijkstra en Frank Evenblij Radio Bureau Sport Oranjevrouwen. Het laatste nieuws over de Leeuwinnen, Slakkie Groenen de voorspelslak, de feministische meetlat: alles wat je maar kan bedenken komt voorbij. Het kan zelfs zo zijn dat je advies krijgt van een kruidenvrouwtje, maar dan moet je vooral even luisteren naar NPO Radio 1 of het echt zo is.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1