appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Luister het WK Vrouwenvoetbal live op NPO Radio 1

ANP
vrijdag 7 juni 2019 | NPO Radio 1 | Redactie

Vanavond gaat het WK voetbal voor vrouwen in Frankrijk officieel van start. De Oranje Leeuwinnen zitten in een poule met Canada, Kameroen en Nieuw-Zeeland. NPO Radio 1 volgt het WK natuurlijk op de voet.

Natuurlijk doet de NOS live verslag van alle wedstrijden die het Nederlands vrouwenelftal speelt, te beginnen met de wedstrijd tegen Nieuw Zeeland op 11 juni. De wedstrijden worden voor- en nabeschouwd met Daphne Koster en Mandy van de Berg.

Van alle andere wedstrijden op het WK wordt je tijdens de reguliere programma's op de hoogte gehouden door de commentatoren.

Bureau Sport Oranjevrouwen

Het sportprogramma B.V.S.C wordt gekaapt door de mannen van Bureau Sport voor speciale uitzendingen van Bureau Sport Oranjevrouwen. Iedere dag, tussen 13.30 en 14.00 uur houden Frank Evenblij en Erik Dijkstra je op de hoogte van alle nieuwtjes rond het WK.

De NOS Voetbalpodcast heeft de vaste presentatoren met vakantie gestuurd en kleurt oranje. Vanuit Frankrijk hoor je, onder anderen, Rivkah op het Veld, Mandy van de Berg en Daphne Koster. De presentatie wordt gedaan door Jeroen Stekelenburg.

In Langs de Lijn en Omstreken hoor je dagelijks een reportage van Edwin Cornelissen over de familie Pleizier, uit Amersfoort. Deze fanatieke familie gaat naar alle wedstrijden van Oranje in Frankrijk en moedigt de vrouwen aan op jacht naar de wereldtitel.

En verder...

  • Hoor je iedere ochtend, rond 8.30 uur, een voetbalgast in het Radio 1 Journaal.
  • Schrijft Edwin Cornelissen dagelijks een column over zijn avonturen in Frankrijk.
  • Zijn er iedere avond speciale WK Journaals, waarbij je bijgepraat wordt over al het WK nieuws door de voetbalcommentatoren van de NOS.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1