appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Roglic wint de Giro'

ANP
maandag 27 mei 2019 | BNNVARA | Redactie BVSC Twitter

Erben Wennemars heeft een grote bewondering voor een alleskunner; veldrijden, mountainbiken, niets is deze man die zich het liefst op twee wielen voortbeweegt te gek. Erben kan zijn geluk niet op en zal ook op de Olympische Spelen naar dit icoon kunnen kijken. Over wie we het hebben? En wie de Giro gaat winnen volgens onze sportfanaat? Dat hoor je in de Kleine Sportcitatenquiz in BVSC.

Op de mountainbike is Mathieu van de Poel nu ook officieel succesvol, zeggen Erben en Roelof bijna in koor. Erben: "En dat betekent dat hij genomineerd is voor de Olympische Spelen. En dan gaat hij die nog een paar keer rijden en dan wint hij over een paar jaar goud."

Podiumplek voor Mollema?

In de 15e rit in de Giro d'Italia kwam Roglic ten val. Maar ondanks dat en de schrammen op zijn gezicht, trapt hij stug door. Zal hij de Giro winnen? Erben denkt van wel: "Als je echt wil winnen moet je hier doorheen komen en eigenlijk valt het nog wel mee hoeveel tijd hij verloren heeft." En of er nog een plekje voor Mollema in zit...?

Kijk op onze Instagram voor een extra Sportcitatenquizvraag!

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1