appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Ik ben gewoon Amsterdammer, maar mijn opa was duidelijk: Jij wordt Tottenham-fan!'

ANP
woensdag 8 mei 2019 | NOS | Daan van den Berg

Dat niet heel Nederland vanavond voor Ajax gaat juichen is bekend, maar dat er een grote groep Nederlanders voor Tottenham juicht is minder bekend. De Spurs hebben zelfs hun eigen Nederlandse fanclub.

Vanavond speelt de club uit Londen tegen Ajax. De inzet is een plek in de finale van de Champions League. De Spurs verkeren weliswaar niet in een al te beste vorm, maar een zege in de Johan Cruijff Arena kan ze zomaar een finaleplaats opleveren. De club uit Londen is wereldwijd populair en heeft zelfs fans in Amsterdam, merkte verslaggever Edwin Cornelissen in het stadion.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1