appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Vanzelfsprekend
STER Advertentie

Erben Wennemars: 'Er is een oplossing'

De Nieuws BV
maandag 29 april 2019 | BNNVARA | Redactie BVSC Twitter

Terwijl Erben Wennemars goed aan het vertoeven was op Curaçao, ging het sportleven natuurlijk gewoon door. Luik-Bastenaken-Luik, Formule 1, voetbal: de sportfan zat natuurlijk weer aan de buis gekluisterd. Maar dat de vrouwenversie van de wielerronde nergens te zien was, dat kan niet. Dus, Erben heeft een oplossing.

Erben en Roelof spelen de wekelijkse BVSC Sportcitatenquiz. Daarin komt het laatste sportnieuws voorbij. Geen wonder dus dat ze stilstaan bij de fantastische Waalse koers: Luik-Bastenaken-Luik. Annemiek van Vleuten racete naar de overwinning.

Maar, niemand kon dat zien: het werd nergens uitgezonden. Erben: "En dan denk ik bij mezelf, gewoon staken. Gewoon actie ondernemen. De druk erop zetten." Anders wil Erben er wel met zijn motor achteraan: "Er is een oplossing."

Elke maandag tussen half 2 en 2 in BVSC is Erben Wennemars te gast. 

Meer van BVSC?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1